Missie, visie en strategie

Missie

“CVR wil haar klanten een kwalitatieve totaaloplossing bieden voor hun funderings- of beschoeiingsvraagstuk, indien gewenst tot en met de volledige kelder van A tot Z, en dit met een minimum aan impact op de omgeving”

Visie

“Dit doen we met betrokken en gemotiveerde medewerkers vanuit een eigen studie en ontwerp, door de toepassing van de meest aangewezen technieken en met de inzet van up-to-date machines.”

Waarden

CVR is een gestructureerd bedrijf met heel veel knowhow en creativiteit. Door onze innovatieve aanpak zijn we in staat om de beste pasklare oplossing aan de klant aan te bieden. Een uitgebreide waaier aan technieken helpt om totaalprojecten te kunnen aanbieden. Dankzij een grondige projectvoorbereiding met de daarbij horende uitvoeringsdocumenten, leveren wij werk van topkwaliteit met respect voor de klant, zijn budget en de omgeving die ons toevertrouwd wordt. CVR communiceert proactief met zijn klanten. Wij streven naar een lange termijnrelatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Klanttevredenheid is daarbij onze topprioriteit.