Pionier én trendsetter in funderingstechnieken

Met een brede waaier aan gespecialiseerde funderingstechnieken creëren wij diepfunderingen tot 21 meter diep. De diepfundering brengt de verticale belasting van het gebouw naar de diepe, stabiele ondergrond. Dankzij ons eigen studiebureau voor studie en ontwerp staan wij garant voor een totaalservice, vanaf de eerste analyses van de bodemonderzoeken tot en met de finale realisatie door onze ervaren en goed opgeleide werfmedewerkers, boormeesters en projectleiders.

Welke funderingstechnieken zijn mogelijk?

Na een grondige studie van alle omgevingsfactoren, de technische vereisten en een rendabiliteitstudie adviseren wij de aangewezen funderingstechniek voor jouw project.

Funderingspalen

Wij beschikken over verschillende technieken voor het realiseren van funderingspalen.

Lees meer

Grondverbetering (soilmixing)

Met deze techniek realiseren we een raster van CVR C-mix®kolommen. Deze zelf ontwikkelde en gepatenteerde funderingstechniek vormt het perfecte alternatief voor valse putten en grindkernen.

Lees meer

Grindkernen

We trillen een  een buis de grond in die gevuld wordt met granulaat. Na het bereiken van de gewenste diepte wordt de buis opgehaald, waarna ze terug in de grond getrild wordt waardoor een sterk verdichte grindkolom gerealiseerd wordt.

Lees meer

Micropalen

Dankzij compacte machines boren we micropalen probleemloos vanuit bestaande, kleine ruimtes. Deze plaatsbesparende en uiterst flexibele techniek kent talrijke funderingstoepassingen voor particuliere woningen, bouwprojecten en industriële omgevingen. Wij boren micropalen met een draagvermogen tot 90 ton. Micropalen zijn ook ideale trekpalen om het opdrijven van kelders tegen te gaan.

Lees meer

Vertrouw op onze expertise

Betrek ons al vanaf het prille begin bij je bouwproject en profiteer maximaal van onze diepgaande expertise en jarenlange ervaring.

Wij waren en blijven dé trendsetter voor innovatieve en zelf ontwikkelde funderingstechnieken. Voor complexe en uitdagende funderingsprojecten groeiden wij doorheen de jaren uit tot dé referentie in België.

Vertrouw ons ook de bouwputbeschoeiing toe, waardoor je zeker bent van een vlotte projectopvolging.

Bekijk enkele realisaties met deze funderingstechniek

Fundering nodig?